12 Şubat 2010 Cuma

feysbuk güzeli


bunu muhakkak yazmam lazım, şöyle objektifim çok acayip farkındayım her şeylerin diyip duruyorum. yine kendime dürüst olucam. çok eğlencez bu sefer. bu feysbuk zımbırtısı malum hepimizin bi şeysi oluyo. kimisi oyun oynuyo kimisi heyatını koyuyo oraya kimi de casusculuk oynuyo. bi de tabi meşur fotoğraf altı yorumcularımız var, en sevdiğim.


ben de arada yapıyorum yorumlar filan. hatta kendim de teşhirci bi kimse olarak fotoğraflarımı koyuyorum. öyle sekiz bin tane albüm değil ama profil fotoğrafı babında şey ettiriyorum. bu fotoğraf yorumlarında kızların böyle bi şey durumları var ya, her fotoğrafın altına senin gibisi yok ne şahane ne kadar güzel bi kızsın seni alan yaşadı tandaslı bişiler yazıyolar. tamam kabul güzellik göreceli ve de bazı kızlar da gerçekten güzel. ama işte mesela ben gibi vasat bi güzelliği olan kızlar için harika süper çok güzel gibi yorumlar çok yapay kalıyo.


bazen hatta öyle kızların fotoğraflarına öyle yorumlar yazıyolar ki zannedersiniz bi jessica alba bi scarlet ya da bir natalie. fekat işte çirkin bettyden hallice filan kızlar. ben de arada denk geliyorum bu tip yorumlara ve kendi kendime ulan ne kızlar ve ne arkadaşları var diyorum. bugün son koyduğum profil fotoğrafım bikaç kız arkadaşım tarafından beğenilince ben de kendimi o gördüğüm kızlara benzettim. bi de bi tespit yaptım arada. bi kızın fotoğrafları altına sadece kız arkadaşları aman bu ne güzellik vay sen ne kadar dünya güzeli bi kızsın filan yazıyolarsa bilin ki o kız çirkindir. ve evet tahmin edildiği üzere ben de çirkinim ulan. bu tespit günlük hayatta ne işimize yarayacak peki? bi işe yaramayacak, hiçbir şey değişmeyecek. sadece ben fotoğraf bakarken bakarken kendimi çirkin ilan edince çok eğlendim bi an, eh teşhirciyim durmadım ahan buraya yazdım. eğlendim arada.


allah çirkin bahtı versin diyip konuyu iyi bağlıyorum kendime yontarak.


rapor kafası.


idareee edin.